Amenajări interioare cu exprimări exterioare...

Pofteşte înăuntru!

În casa mea se fac lucruri frumoase, de care nu mai are nimeni. Înfrumuseţez lucruri banale. Înveselesc obiectele tăcute. Îmi plac obiectele vechi. Îmi plac obiectele nelafel. Muncesc cu spor şi cu pasiune, fără măsuri de timp. Simt că e gata când începe să mă bucure de-a dreptul.. Cad lată până o iau de la capăt. Hainele pe care le fac sunt atemporale. Frumoase, ciudate, minunate...urâte, sunt autentice! Din fiecare model, există doar o măsură. Pentru că am mereu idei în "stand by". N-am timp să mă repet. Altcineva s-o facă, dacă vrea...îi spun cum.

Îmi plac culorile rău de tot. Lucrez doar când am chef. Am chef mereu..

Fac orice ţine de îndemânare. Mă bălăcesc în smacuri de pereţi până la nuanţa "aia", şmotruiesc lemne pân' la os dacă acolo-i frumosul, cos până nu-mi mai simt buricele degetelor! Pot să vorbesc despre asta oricât..întreabă-mă orice te colorează.

vineri, 6 august 2010

doi-zece

scaune cu pisici dansante

2 comentarii:

  1. Cand ajungi la un anumit grad de evolutie iti poti permite sa visezi, sa simti, sa te joci, sa speri...de fapt sa traiesti.Viata este culoare...da si nu reprezinta alb si negru......tu esti culoare draga mea ...si culorile te invata za zambesti.........implineste-ti visele si Universul zambeste alaturi de tine !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Universul cateodata rade..:)) Cand se incrunta, ma provoaca sa mai fac ceva frumos. Dup'aia iar rade.. Dar vorbesc despre universul meu.. As putea sa par cam nebuna!:)))

    RăspundețiȘtergere